Weboldalunkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Olvasd el süti szabályzatunkat és adatvédelmi elveinket.

Fülöp a különc emlékfutás :(

Ez a verseny a régió első téli futóversenye 2016-ban hívtuk életre a Bodrogkeresztúr Jövőjéért Egyesülettel karöltve.
Nagy népszerűségnek örvend, mivel a tavasz közeledtével már sokan vágynak a szabadba mozogni.

HegyfeFel! Hétszőlő EXTRÉM futóverseny

Az előnevezés lezárult. Már cak a helyszínen lehet nevezni, korlátozott létszámban.

 

Hamarosan jön minden hasznos információ a verseny napjával kapcsolatosan...

helyszínrajz

Ha szereted a szép tájakat, ha szereted a kihívásokat, ha szereted a pulzusod dübörgését a füledben érezni...

Mikulásfutás Tokajban

Minden év December elején birtokba veszik a futást kedvelők a belvárost, hogy eldöntsék ki a leggyorsabb a kb. két kilométeres távon.

Nevezés a "Szedd a csülköd!" futóversenyre

Versenyszabályzat

1. A versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
2. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
3. A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen!
4. A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.
5. A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
6. A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
7. A regisztrációs lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
8. A regisztráció illetve a nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják, azokat harmadik félnek nem adják tovább.
9. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.
10. Mivel a rajt és a cél nem egy helyen van. A szervezők vállalják, hogy a verseny után a cél helyszínéről a rajthoz szállítják a versenyzőket.Powered by BreezingForms

Térkép